Feestje vieren met onze ijsfiets

Bij Mezzo kunt u voor uw zakelijke feest op locatie of privé feestje aan huis onze ijsfiets met ijsschepper huren. U kunt zelf de ijssmaken uitkiezen die mee zullen gaan met de ijsfiets.
Dit alles maakt uw feest compleet!
U kunt denken aan uw bedrijfsfeest, evenement, bruiloft, schoolfeest, buurtfeest, (kinder) verjaardagsfeest, etc.
Informeer naar de mogelijkheden bij ons of vraag vrijblijvend een offerte aan, via: mezzoijssalon@gmail.com


Grotere hoeveelheden ijs meenemen

Buiten de verkoop van ijsjes op een hoorntje of in een bekertje, kunt u ook bij ons grotere hoeveelheden ijs meenemen in speciale isolatiebakken van 1/2 liter en/of 1 liter.
Deze bakken houden het ijs langer goed om het in te vervoeren.
Kosten hiervoor zijn:
1/2 liter bak mezzo mezzo € 7,50
1 liter bak mezzo mezzo m € 12,50

Copyright © Mezzo IJssalon en lunchroom 2015. All Rights Reserved

Momenteel hebben wij weer heerlijk ijs in de salon!

Zakelijk ijs leveren

Naast de verkoop van ons ijs vanuit onze ijssalon, leveren wij al ijs aan diverse restaurants in Amsterdam Oost. Het is mogelijk dat wij u bakken ijs van 2 1/2 en/of 5 liter leveren. Momenteel zijn wij nog op zoek naar restaurants en hotels die geïnteresseerd zijn in ons ijs. Al ons ijs wordt op een ambachtelijke wijze bereid. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de prijzen? Vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan via: mezzoijssalon@gmail.com

Nieuwsbrief

Klik hier om onze laatste nieuwsbrief (van 20 januari 2015) online te lezen!


Voordeelkaarten en cadeaubon

Wilt u iemand eens goed in het zonnetje zetten? Of als aardigheidje voor een verjaardag, moederdag, vaderdag, oma en opa dag, voor het behalen van een rijbewijs, avond4daagse, schooldiploma, zwemdiploma of gewoon zo maar. Koop bij ons dan eens een ijs cadeaubon. Deze is voor elk gewenst bedrag aan te schaffen. U heeft hiermee een leuk en origineel kado!

Ook verkopen wij ijs en koffie voordeelkaarten. Handig voor als u regelmatig bij ons ijs koopt of een kop koffie en/of thee. U koopt deze vantevoren. De koffie voordeelkaart koopt u voor € 20,- en is voor 10 consumpties (warme dranken, zonder slagroom, en frisdranken) te gebruiken. De ijs voordeelkaart koopt u voor € 11,- en is voor 10 ijsjes van 1 bol in hoorntje of beker te gebruiken. Per keer wordt uw tegoed van de kaart afgestreept.
Natuurlijk zijn de voordeelkaarten ook als cadeau weg te geven! Leuk om te geven én om te krijgen!!


Kleine kinderen

Voor onze kleinste gasten hebben wij een kinderstoel in de zaak. Ook kunnen zij spelen met een klein speelkeukentje, een boekje lezen of een leuke kleurplaat inkleuren! U kunt dan in alle rust genieten van een lekkere lunch, kop koffie / thee met gebak of een heerlijk ijsje!