Ambachtelijk, zelf gemaakt, ijs

Vanuit onze ijssalon en lunchroom maken wij zelf ons ijs. Wij hebben standaard diverse 'vaste' smaken in de vitrine, de 'all-favorites' en enkele wisselende smaken.

Wij hebben ijs met melk als basis, ook wel roomijs genoemd. Ook maken en verkopen wij ijs met water en fruit als basis, het zogenaamde sorbetijs. Dit ijs is ideaal voor mensen die geen melk mogen of willen. Ons ijs is volop verkrijgbaar van half februari tot in november (tevens afhankelijk van het weer). Daarna gaan er een paar favoriete smaken in de vriezer.

U kunt het ijs in onze ijssalon eten of buiten op het terras. Wilt u het liever toch meenemen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Wij hebben hier speciale ijsbakjes voor van 1/2 en van 1 liter.


IJs (zakelijk) bestellen voor feestje etc.

Wij leveren al ijs aan enkele restaurants in de buurt. Wilt u voor uw restaurant, hotel of organisatie ook ijs van ons geleverd krijgen? Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Ook voor een feestje kunnen wij een grotere hoeveelheid ijs leveren. Laat het ons op tijd weten! Wij kunnen dan uw gewenste ijssmaak maken en zorgen ervoor dat u deze dan op tijd op kunt ophalen.

Telefoonnummer: 06-46107584
Email: mezzoijssalon@gmail.com

Copyright © Mezzo IJssalon en lunchroom 2015. All Rights Reserved


Ons ijs

Wij hebben in onze vitrine plaats voor minstens 16 verschillende smaken ijs. Een aantal smaken hebben wij standaard voorradig, waaronder aardbei, smurfen, stracciatella, mango, malaga, etc.

Buiten dit standaard assortiment maken wij wisselende smaken ijs. Allemaal zelf gemaakt vanuit onze ijssalon en lunchroom.

Indien u een allergie heeft, kunt u ons dit het beste op tijd doorgeven. Wij kunnen u dan adviseren welke ijssmaak u het beste kan kiezen.


Cadeaukaart

Wilt u iemand blij verrassen met een origineel cadeau? Wij verkopen cadeaukaarten, waar u het door u gewenste tegoed op kunt laten zetten. U hoeft het daarna alleen nog maar aan de gelukkige te geven!


Allergenen kaart

Wij proberen zo snel mogelijk de allergenen kaart hier te plaatsen, waar al onze ijssmaken op staan met de daarbij behorende allergenen.
Uiteraard kunt u deze ook binnenkort in onze ijssalon inzien!